“肉醬肉丸好味但唔飽”
Pirata的評論

Pirata
透過Chope預約
Pirata 在你指定的時段已滿座。請選擇其他時段,或搜尋其他有空位的餐廳。
您選擇的時間已經過了。
香港排名第84 (共 12,184 間餐廳)
卓越獎
價位: US$19 - US$51
菜式: 意大利菜
更多餐廳詳細資料
用餐選擇: 早餐, 宵夜, 可預約
周圍地區: 灣仔/銅鑼灣
2018年4月29日的評論 透過行動裝置

係灣仔見完客,見有時間就去左pirata食晏,lunch唔算多人唔洗等位,揀左個肉醬肉丸配薯角,$168唔算平亦唔貴,講番肉丸算juicy,唔”鞋“,同啲醬好夾好開胃,薯角就普普通通不過不失。餐廳仲有自勝沙律,菜都算幾新鮮,整體黎講168$食味道係唔錯,但飽唔飽就見人見智,可能女士會好啲

參觀日期:2018年4月
感謝 hidezink

2018年3月22日的評論 透過行動裝置

因為生日聚餐,才來到這家幾乎是頂樓的餐廳。這裏部分座位可以遠眺維港景,感覺很舒服,適合聊天。餐點有創意,雖是意式料理,但菜色還是很有新鮮感,只是份量不算多,整體感覺很不錯。

參觀日期:2017年10月
感謝 adnaloycyh
2018年2月24日的評論

城中意大利餐廳不少,但性價比高,服務質量好,又保持食物原汁原味的不多。沒去之前就已有幾個朋友推薦,直到自己品嘗後,確實給予高度評價,且環境氣氛也烘托地很舒服。

參觀日期:2017年8月
感謝 laura_cai9
2018年1月30日的評論

灣仔商業 大廈內的意大利餐廳, 2層高, 座位比較多, 但週末午餐時間亦是很多客人, 不少外國朋友, 週末午餐半自助餐形式, 無限供應冷盤菜色, 另有多款主菜選擇, 味道不錯, 價錢亦不貴

參觀日期:2017年12月
1  感謝 Ricky_HK
2017年11月28日的評論 透過行動裝置

食物水準一直都能夠保持,性價比高,位置與灣仔地鉄站大約十分鐘路程,餐廳設計時尚,服務水準有點要注意,有時要叫了幾次才有人招呼
最愛是butchers cut, 肉質與味道都是極棒的。與朋友聚會這裏是一個好選擇。

參觀日期:2017年10月
感謝 lifeissuperwonderful

查看過Pirata的旅客也查看過

去過Pirata嗎? 請分享您的經驗!