“happy meal”
Burger Joys的評論

Burger Joys
香港排名第35 (共 13,978 間餐廳)
卓越獎
周圍地區: 大佛口
周圍地區: 大佛口
2020年6月29日的評論

喺灣仔酒吧街發現依間食漢堡包嘅舖頭
細細間 但都幾受歡迎
放工時間黎到已經坐滿晒客

Chicken burger 比想像中更加好味!
雞扒肉超級厚!
外皮香脆,炸粉薄薄嘅~ 肉唔會乾爭爭,算幾Juice呀
個包係甜甜地,好軟
配合埋醬汁同埋新鮮生菜, 成個感覺都幾Fresh!
我最欣賞嘅係佢嘅味道唔會太咸

漢堡用個紙盒裝住, 呢個設計幾好,方便食用

感謝 Kennis D

2020年6月27日的評論

除了麥當勞平時比較小去食美式漢堡包,今次就2個人去左灣仔試下呢間有點名氣既小店。店內環境較小

首先叫左個小食Classic Buffalo Wings 今次都系第一次食呢個口味既雞翼 酸酸甜甜又帶小許辣 開胃感強烈 而醬汁厚身而濃厚 兩者中和平行感十足 個人認為呢個雞翼系可以作為頭盤前菜首選既不二之選

再接系一個Cheese Burger 麵包厚身有彈性 ,芝士味出位,牛肉味濃,再配合紫洋蔥令味道帶點清新 。

另一個系Fish Burger 炸到脆口但唔油膩 魚肉有鮮味,同樣夾有新鮮洋蔥蕃茄,成個口感感覺平均又滿足。

飲品就叫左IPA 通常beer當中我都會選IPA 因為想試多D唔同既口味 大家都可以試下啊。

感謝 FoodieBuddy18
2020年6月25日的評論 透過行動裝置

哈哈,早前自我早放,又同同事黎食burger joys 啦!今次食得健康一點,叫左沙律,不過都係忍唔住叫多個漢堡包share 食!

House salad$59 +chicken patty $21
Caesar salad$69+chicken patty $21

兩款沙律都好新鮮爽脆,好好味,加埋雞扒,夠飽肚,夠營養❤️

Burger joys tea set $69 必食
平平地就可以一次滿足三個願望,一個set 有3款包:燒烤醬雞肉迷你漢堡+ 芝士牛肉迷你漢堡+ 水牛城雞肉迷你漢堡 三款漢堡都一樣好好味好出色好正,平時正餐Menu冇㗎,要下午茶時段先有!

感謝 tomandcharlie_eating
2020年6月24日的評論 透過行動裝置

天氣有點悶熱,經過灣仔駱克道酒吧街, 見到有間專食burger的舖頭,見幾有氣氛,就入去試下。
店舖面積不算大,有幾部大電視作睇波之用,坐在吧檯上食個漢堡,飲杯啤酒,望下街境,都幾Chill。
不過今天以汽水代酒,叫了兩個burgers加一個combo,combo包了一份薯條和飲品。 我把薯條轉了粒粒薯寶, 外面比較少見,食落有點似迷你版的薯餅,脆脆的,即叫即炸,好好味。
漢堡包出場了,我叫了一芝士漢堡,麵包的質感有點似餐包幾特別,厚厚的,比較鬆軟。而漢堡扒不會太乾,感覺是自家製的,配搭起芝士蕃茄, 食落不會太膩。

感謝 magmag122019
2020年6月15日的評論 透過行動裝置

店內直播足球賽事,亦可以飲啤酒!
店鋪雖然地方不大,但都很有氣氛。
點了芝士牛肉漢堡包同牛肉漢堡

吃起來有微微甜味,質地鬆軟得來又挺身
牛肉質地非常juicy,係採用 USDA 美國安格斯牛肉製成嘅,而且肉味香濃,牛味濃郁肉汁豐富

店舖亦很細心,照顧到食的時候比較方便,每個都會獨立有包裝,整個方便進食。

感謝 mrs-duck520

去過Burger Joys嗎? 請分享您的經驗!

發表評論 上載照片

US$USD