“喜歡喜歡”

翠華餐廳 (旺角)
香港排名第2,269 (共 11,127 間餐廳)
周圍地區: 旺角
周圍地區: 旺角
2018年4月29日的評論 透過行動裝置

就是喜歡翠華茶餐廳,但我跟我老婆特別喜歡吃他們的咖喱魚跟印度炒飯,而且每次我們國外回香港,第一個想吃的就是他們兩道菜推薦!

感謝 vic洋

2018年3月23日的評論 透過行動裝置

翠華在香港營業了很多年,已經進化成連鎖式茶餐廳,價格亦不算超便宜,但就是很多人會去吃。
    推薦魚蛋粉,魚蛋很好吃。

感謝 sarahcheung523
    2018年3月17日的評論

翠華餐廳已經變左係一間大集團連鎖式菜餐廳!佢呢到d菠蘿包,奶油豬其實都整得吾錯!不過價錢就會比起其他菜餐廳貴d!

感謝 bfgho
    2018年1月1日的評論

中午兩點幾旺角依然四圍都係人,見這餐廳有位就試下,我要了豬軟骨米線餐,有一碗米線加一杯飲品賣$55無加一。豬軟骨夠腍,味道幾好。飲品我要了鴛鴦,都幾香滑,OK 啦。

感謝 Edward629
    2017年12月17日的評論

翠華味道唔錯,但係唔係話特別突出,所以我覺得佢唔值得收咁貴。好多人都話佢已經係間做遊客生意嘅舖頭,我都覺,好多食物都唔貼地,加太多gimmick野

感謝 can010894

查看過翠華餐廳 (旺角)的旅客也查看過

去過翠華餐廳 (旺角)嗎? 請分享您的經驗!