“平靚正”

薩莉亞意式餐廳 (御庭居)
香港排名第1,496 (共 11,403 間餐廳)
2018年1月24日的評論 透過行動裝置

是家常便飯式的好吃。
最喜歡點雞肉多利亞,寬管麵,蒜蓉焗田螺,海鮮薄餅,辣味雞翼,全部便宜,份量合理。一般食量的話,合理的點就五十塊內一定吃得飽。全部座位都是舒服的枕頭或沙發椅。

感謝 Yuen H

2018年1月21日的評論 透過行動裝置

價格較經濟的意式餐廳,選擇也有很多,Pizza意粉前菜小食,全部都價格相宜細細碟,味道不錯的,可以試多啲口味,加$12蚊重可以任飲,冷熱隨意,想食又平又抵嘅快餐呢度係一個唔錯嘅選擇,最緊要真係好經濟味道又唔差

感謝 winnievincci0406
    2017年12月26日的評論

薩莉亞係香港有好多分店,我想應該好多人都食過。前陣子同朋友食飯,想不到食咩,最後就決定左食薩莉亞。薩莉亞最出名既係雞翼,去到薩莉亞一定要食,另外我們仲叫左魷魚同埋其他主食,平平地就可以同朋友食一餐飯。

感謝 kxwsy
    2017年12月23日的評論 透過行動裝置

快速,有效率,肚餓食就啱。抵食,咁嘅價錢食物質素都幾好,平價西餐之選。最好食係雞翼,其他都唔錯,係啲扒爭啲。

感謝 JeremyTse
    2017年12月13日的評論

在元朗劇院附近等朋友一起到這邊食飯, 沒想到這邊人也很多等了大概半個小時了, 食物跟其他分店差不多, 很快也很便宜

感謝 JoJoJo852

查看過薩莉亞意式餐廳 (御庭居)的旅客也查看過

去過薩莉亞意式餐廳 (御庭居)嗎? 請分享您的經驗!