“壽司發現頭髮”
元気壽司的評論

元気壽司
香港排名第459 (共 14,630 間餐廳)
價位: US$0 - US$20
菜式: 壽司
更多餐廳詳細資料
用餐選擇: 宵夜
周圍地區: 屯門
2 週前的評論

見到有優惠所以貪平去食喇...中間叫左3碟三文魚壽司,賣相望落都正正常常,點知畀我屋企人發現竟然有2碟都痴住一條短GE頭髮,感到很嘔心,即刻唔想食走人
希望餐廳衛生可以改善....聽聞上次大媽食完吐出放返上碟又係呢間..建議大家真係要幫襯都唔好揀呢間了

參觀日期:2020年10月
感謝 xxxceliaxxx

2020年9月2日的評論 透過行動裝置

今次試三款新壽司,✨池魚$12、 ✨日本和牛配鵝肝$18、 ✨貝類三點盛$27, 池魚肉質細嫩, 魚香味濃,口感肥美。 日本和牛配鵝肝 和牛油脂分佈平均, 鵝肝入口即溶, 兩者太夾了。貝類三點盛有帆立貝、北寄貝和白鳥貝, 帆立貝爽甜彈牙, 北寄貝味道鮮甜,白鳥貝爽口新鮮, 幾款新口味都唔錯呀! 然後就食平時喜歡的,有加州小卷、芥辣八爪魚軍艦、海膽魷魚軍艦、炙燒珍寶皇帝蟹棒、 赤海蝦、 脆蒜長鰭吞拿魚、 油甘魚、北寄貝和牛肉烏冬, 各款壽司各有特色, 但感覺沒有其他分店的好味和新鮮,牛肉烏冬味道平凡。

喜歡元氣經常有不同款式的新口味, 價錢經濟, 令到客人保持新鮮感。

元気寿司
地址: 九龍灣偉業街33號德福廣場1期G101號舖

參觀日期:2020年9月
感謝 Victoriay_eatwithvic
2020年8月5日的評論 透過行動裝置

既然晚餐冇得堂食,咁唯有買外賣啦,其實主要係比佢個外賣優惠吸引咗,因為外賣自取有七折,真係好抵。

買左2盆壽司食,2個人食剛剛好。用手機係Apps落單,一個鐘頭就有得自取,好方便

雜錦三文魚壽司盛 $59.9全部都係三文魚,啲魚油好勁。一盒裏面有四件係火炙,分別係XO醬同潮州辣椒醬味。聽落去好似怪怪地,但係食落口係幾好食,出奇地係幾夾。

經典壽司盛A $128.1我推薦大家嘅係蒜蓉牛油火炙大蝦,依件壽司真係食到返尋味,充滿蒜蓉牛油嘅香味,配上清甜嘅大蝦,正。仲有一款就係芝士蟹棒壽司,佢個芝士醬真係好Rich,好香濃,同個蟹棒好夾好好食。

其他口味嘅壽司就唔再特別介紹啦,因為都係咁上下水準。

參觀日期:2020年8月
感謝 kkyy0401
2020年1月7日的評論 透過行動裝置

前日好想食壽司, 專程到荷里活廣場食元氣壽司,唔使排隊入到去啦! 元氣壽司已經好多年,最鍾意現在的高速列車,點餐又方便,上菜速度非常快, 當晚點了海膽墨魚軍艦$17,芥末榮螺軍艦$14,北寄貝壽司$17,赤海蝦壽司$20,帆立貝壽司$34,珍寶皇帝蟹柳壽司$10,加州小卷$22,象拔蚌壽司$14,油甘魚壽司$20,玉米蟹柳福袋$17, 炙燒澳洲牛壽司$20,大阪章魚燒$26,原味千層蛋糕$19。

️壽司方面我至喜愛甜美的帆立貝壽司, 啖啖肉的珍寶皇帝蟹棒壽司, 鮮甜的海膽墨魚軍艦, 鮮味的赤海蝦壽司, 惹味的芥辣榮螺軍艦, 仲有新款口味的象拔蚌壽司。️大阪章魚燒裏面有兩粒八爪魚粒,煙煙靭靭,好味! 最後叫返個原味千層蛋糕做甜品, 價錢又抵又好味。

參觀日期:2020年1月
感謝 Victoriay_eatwithvic
2019年12月24日的評論 透過行動裝置

今天中午到九龍灣的元氣壽司进餐,入內即見到各枱椅上擺滿了自取外賣大大小小的塑料袋,盛载了先前訂購供聖誕聯歡會享用的食物。
但在這節日時份,處身其中坐下,有點兒戰戰兢兢的,未至吃得開懷。

參觀日期:2019年12月
1  感謝 gojjgogo422

查看過元気壽司的旅客也查看過

去過元気壽司嗎? 請分享您的經驗!

發表評論 上載照片

US$USD