“昆虫宴,你敢食嗎?”

深圳東門町美食城
深圳市排名第26 (共 486 間景點活動)
景點詳細資料
2017年10月22日的評論

請到Youtube 搜索gold7778t的旅遊頻道看片.

全亞洲的美食街或夜市,我去過很多,最有趣是見到這间在東門盯內的昆虫宴,有膽量的請去挑戰,全場也有其他選擇,店子過百间以上。

體驗日期:2017年10月
1  感謝 Hike G

2017年10月6日的評論 透過行動裝置

小吃不錯,推薦雞雞翅包飯、阿拉伯串燒、北京填鴨美食,價錢十元起始,數十元足夠我撐起肚皮了,只要不在意邊行邊吃,仿照台灣夜市的深圳東門町,是不錯的當地室內小吃落腳處。

體驗日期:2017年9月
    1  感謝 Patrickcpc
    2017年8月14日的評論 透過行動裝置

同男友一齊拍拖買野做facial, 食野選擇多且平,每次都會嚟探一探喺美容嘅朋友,順便幫襯佢做facial,佢用嘅全部都係香港貨,啲客都係香港人為主,所以佢都識講流利嘅廣東話。再者,果度好多地方影藝術相,唔太貴且質素高,趁後生可以影,過多幾年老喇,影左都唔靚喇

體驗日期:2017年8月
    3  感謝 VickiL1307
    一位來自中國的 TripAdvisor 會員
    2017年7月15日的評論

2017年4月30日的評論 透過行動裝置

所有人到深圳東門必到的地方~東門町美食城裡面有很多不同種類的食物,如果大家想感受像夜市熱鬧食美食想這邊就對!如果大家對食物衛生要求高就不建議囉⋯

體驗日期:2017年4月
    感謝 littlepigca

查看過深圳東門町美食城的旅客也查看過

去過深圳東門町美食城嗎? 請分享您的經驗!