“Hellokitty fans必到”

深圳市排名第294 (共 4,287 間餐廳)
3 週前已評論 透過行動裝置

一朝早純粹食左小小早餐,三點黎到已經好肚餓!上網睇左評語好似話甜品麻麻地,我都係為左想影下相啫,就叫左個hellokitty樣咖哩飯(因為係曼谷hellokitty cafe都係食咖哩飯,想比較下?!)RMB $58 除左果粒火腿之外,成個飯都ok

感謝 Tszyannes

2017年2月27日已評論

整家店都很適合拍照。店內四周都是 HELLO KITTY,粉粉的,是個好有童心用餐環境。食品的價值偏貴,分量不分,也不怎樣好吃。如果不是 KITTY 的超級粉,建議去一次就足夠了。

感謝 Peggy T
    2017年2月15日已評論 透過行動裝置

水果茶好喝,水果都可以吃的, 而且環境很好, 可以坐上一二個小時都可以. 最重要是閨蜜好友聊天好地方, 一邊吃喝,一邊拍照, 都可以拍美美的

1  感謝 chi chun c
    2017年1月28日已評論 透過行動裝置

全店都佈滿吉蒂公仔及粉紅色佈置,絕不求期,飲品及蛋糕亦看出花了心思,價格亦不太貴,如到訪此商場
    可入內休息坐下

感謝 MMMMic
    2016年10月20日已評論

非常可愛的HelloKitty主題餐廳, 由裝修到餐具, 都一絲不芶, 充滿童真, 大人小朋友都喜歡, 除了食餐, 更是拍照的好地方.

感謝 pollychu114

查看過BONBONS Hello Kitty Cafe(海岸城店)的旅客也查看過

去過BONBONS Hello Kitty Cafe(海岸城店)嗎? 請分享您的經驗!