“好好味!”

經典意大利餐廳
澳門排名第26 (共 1,099 間餐廳)
卓越獎
菜式: 意大利菜
用餐選擇: 可預約
用餐選擇: 可預約
2020年11月18日的評論 透過行動裝置

真心好有意大利既味道!
值得一試,最好同多幾個朋友黎。
因為啲野食都偏大份,兩個人黎食吾到好多!
真係黎到澳門必試!
一試翻吾到轉頭!!

感謝 Nelson_SiTou

一位來自中國的 Tripadvisor 會員

2020年11月18日的評論 透過行動裝置

真係太好食啦 冇諗過可以係澳門食到咁地道既意大利餐架 正正正 一定要去食啊 餐廳入邊既氣氛都做到好好 一入去 成個人就好似身處係意大利咁 可以帶埋一家大細去食一定照顧到你方方面面既要求

感謝 polly1004
2020年11月16日的評論 透過行動裝置

呢間餐廳既餐前小食方面,佢地提供熱辣辣既小餐包,吾單單散出陣陣的香草味道,而且仲會有芝士味添,我地叫左份Prama ham配哈蜜瓜,連埋哈密瓜大啖大啖咁一齊食,真系超好食超幸福,仲有個咖喱海鮮醬扁意粉,呢一味係混合左意大利菜,葡國菜,印度菜,澳門菜的元素,令人十分驚喜,真系食左一次就十分難忘,上一次食完就已經諗緊下一次幾時再去了。

參觀日期:2020年10月
感謝 KaryChoi
2020年11月16日的評論 透過行動裝置

Yessss!同成班fdfd一齊嚟食,好正,真係掂好好味絕對好評推薦比大家!環境唔錯,氣氛又好,d朋友都好鍾意❤️大家都話想下次再嚟食!!大家不妨嚟試下GoGoGo!!!

感謝 Rola1221

查看過經典意大利餐廳的旅客也查看過

去過經典意大利餐廳嗎? 請分享您的經驗!

發表評論 上載照片